Translate

2011. július 16., szombat

Lelki gasztrofalatok 4 - kenyér, böjt, emésztés, evés, ivás, táplálék, vetés, aratás, csűr + zenés videó a mindennapi kenyerünkről

Lelki gasztrofalatok 4 - kenyér, böjt, emésztés, evés, ivás, táplálék, vetés, aratás, csűr + zenés videó a mindennapi kenyerünkről

Máté 6:11 mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma,

Máté 6:16-18 16"Amikor pedig böjtöltök, ne nézzetek komoran, mint a képmutatók, akik eltorzítják arcukat, hogy lássák az emberek böjtölésüket. Bizony, mondom néktek: megkapták jutalmukat. 17Amikor pedig te böjtölsz, kend meg a fejedet, és mosd meg az arcodat, 18hogy böjtölésedet ne az emberek lássák, hanem Atyád, aki rejtve van; és Atyád, aki látja, ami titokban történik, megfizet neked."

Máté 6:19-20 19"Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tolvajok kiássák és ellopják, 20hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda nem emészti meg, és ahol a tolvajok sem ássák ki, és nem lopják el.

Máté 6:25-26 25"Ezért mondom nektek: ne aggódjatok életetekért, hogy mit egyetek, és mit igyatok, se testetekért, hogy mivel ruházkodjatok. Nem több-e az élet a tápláléknál, és a test a ruházatnál? 26Nézzétek meg az égi madarakat: nem vetnek, nem is aratnak, csűrbe sem takarnak, és mennyei Atyátok eltartja őket. Nem vagytok-e ti sokkal értékesebbek náluk?

Máté 6:31 "Ne aggódjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? - vagy: Mit igyunk? - vagy: Mit öltsünk magunkra?
Zenés videó a mindennapi kenyerünkről:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése