Csilis-zsályás-rozmaringos szalszaszósz
Roppant egyszerű receptet találtam ki, hogy az otthon található tortillachipset kellemesen fogyasszuk el. Ehhez vettem két marok vékony karikára szeletelt hagymát, amit a serpenyőben felmelegített olajra dobtam, megsóztam, megfonnyasztottam. Levettem a tűzről és hozzáöntöttem egy doboz lecsöpögtetett csilisbabot, két kis doboz sűrített paradicsomot és összeturmixoltam. Tettem hozzá zsályát és rozmaringot, pont annyit, hogy megfelelő legyen a harmónia. Aztán kitaláltuk, hogy nemcsak a tortillához volt megfelelő ez a szósz, hanem bizony héjában sült krumplihoz is tökéletesen illik.
Roppant egyszerű receptet találtam ki, hogy az otthon található tortillachipset kellemesen fogyasszuk el. Ehhez vettem két marok vékony karikára szeletelt hagymát, amit a serpenyőben felmelegített olajra dobtam, megsóztam, megfonnyasztottam. Levettem a tűzről és hozzáöntöttem egy doboz lecsöpögtetett csilisbabot, két kis doboz sűrített paradicsomot és összeturmixoltam. Tettem hozzá zsályát és rozmaringot, pont annyit, hogy megfelelő legyen a harmónia. Aztán kitaláltuk, hogy nemcsak a tortillához volt megfelelő ez a szósz, hanem bizony héjában sült krumplihoz is tökéletesen illik.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése